2016. már 07.

Home sweet home office...

írta: monly
Home sweet home office...

Azért bevallom, mégsem voltam annyira lusta tavaly sem, történt egy s más még karácsony előtt is. ;) Például hogy ki kellett festetni a nappaliban, mert a sokszori átrendezés következtében már túl sok volt a lyuk a nem megfelelő helyen. Néhány kép az új, fekete falról...

Az "irodánk" itthon nem más, mint egy íróasztal a nappaliban. Viszont eddig egy elég méretes íróasztal volt, ami stílusban sem passzolt az új elképzeléseimhez. Úgyhogy vadásztam helyette egy retrot a Jófogáson (2000 Ft-ért), a festők kifestettek egy falat feketére, és oda került a mi kis home office-unk... Szerencsére a férjemnek nem voltak nagy igényei, csak a laptopját szerette volna letenni valahol, úgyhogy a dizájnban szabad kezet kaptam. :P

A fekete falról annyit, hogy nem kell félni tőle, ha kellően világos a szoba, és csak egy kisebb felületet (nem pedig az összes falat) festitek feketére, és persze inkább világos vagy élénk színű bútorok kerüljenek elé.

(Bocsi a képekért, de már hetek óta esik az eső, mikor fotóznék, úgyhogy egyszerűen nem sikerült jobbat csinálni. De majd igyekszem cserélni.:)

iroasztal4.jpg

Az asztalra ráférne egy felújítás, de most nincs kapacitásunk csiszolgatni stb. Valószínűleg kiadjuk majd a munkát asztalosnak. Az ülőke is ideiglenes, még nem találtuk meg az igazit.

És amiket a képen láttok:

Falfesték: Héra matt latex, fekete egy rétegben (utólag már úgy érzem, hogy kettőben kellett volna). De egyébként a festő dicsérte, jól lehetett vele dolgozni, nem száradt foltosan.

Ikea Marius ülőke

Ikea Kvissle újságtartó

Ikea Bekvam fűszertartó polc

Cucc papírzsák

Fa keretes mágnestábla, falióra (már nem emlékszem honnan)

"Do what you love" felirat: netről nyomtatva

Egyébként nagyon büszke voltam magamra, hogy mosható falfestéket választottunk, de a hozzám hasonló naivaknak szólok, hogy a firka és a "kopp-kopp" ellen az sem véd. És nem, a szövegkiemelőt sem lehet lemosni. :))

iroasztal5.jpg

iroasztal3.jpg

Végezetül megmutatom a képet, ami inspirált. Bár én nem táblafestéket választottam, de azért szerintem sikerült visszahozni a hangulatot.

61bb5202982873786ab94a70c8d06707.jpg

Kép forrása

 

Szólj hozzá

fekete otthon íróasztal homeoffice